EKONOMİ

DENİB BAŞKANI MEMİŞOĞLU “DENİZLİ TASARIM VE MARKA ŞEHRİ OLACAK”

DENİB BAŞKANI MEMİŞOĞLU “DENİZLİ TASARIM VE MARKA ŞEHRİ OLACAK”
Bu yıl ilki düzenlenecek olan DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması ile Denizli’yi sadece tekstil değil, tasarım anlamında da büyütmek için çalışmalara başladıklarını, bu çalışmalarıyla Denizli’yi tasarım ve marka şehri haline getirmek istediklerini söyledi.

ÖZEL HABER
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu Denizli Metropol’e yaptığı özel açıklamada “Denizli İhracatçılar Birliği olarak 7 yıldır “Ev ve Plaj Giyimi" adıyla tasarım yarışması düzenliyoruz. Bu yılki yarışmanın isim ve içeriği revize edilerek “DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması” olarak değişti. Bu yıl 1.sini düzenleyeceğiz. Konsept değişikliğine gittik. Yarışmaya 200’ün üzerinde başvuru oldu. Başvuruların tamamlanmasının ardından 20 finalistimiz belirlendi. Finalistlerimizden 10’u üniversite öğrencilerinden oluşuyor. 34 üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin 80’nin üzerindeki hocalarının yönlendirmesi ile bu gerçekleşti. Yarışmamızın finalini Kasım ayı başında yapacağız. 20 sponsor firmamız var. Bu firmalar tasarımcılarımızın tasarılarını üretmekle yükümlüler. Amacımız arkadaşlarımızın saha çalışması iççinde olması. Firmalarımız gerektiğinde ileride iş imkanı da sağlayabilirler” dedi.



Güzel bir yarışma olacağına olan inancını dile getiren ve şimdiye kadar jüri ön elemelerinde ve eşleştirmelerde ortaya çıkan tasarımların kendilerini heyecanlandırdığını ve yarışmanın geleceği hakkında umutlandırdığını söyleyen Başkan Memişoğlu, DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması ile Denizli’yi sadece tekstil değil, tasarım anlamında da büyütmek için çalışmalara başladıklarını, bu çalışmalarıyla Denizli’yi tasarım ve marka şehri haline getirmek istediklerini söyledi.

DENİB BAŞKANI MEMİŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon