EKONOMİ

DEGİAD ÜYELERİ TURİZMCİ MÜJDE TÖNBEKİCİ İLE BULUŞTU

DEGİAD ÜYELERİ TURİZMCİ MÜJDE TÖNBEKİCİ İLE BULUŞTU
DEGİAD Üyeleri “Sektörler Buluşması” etkinliğinde Müjde Tönbekici ile “Otel Yatırımı” hakkında bir araya geldi. Etkinlik DEGİAD İş Geliştirme Komitesi tarafından gerçekleştirildi.

Farklı sektörlerde yer alan DEGİAD üyeleri “Sektörler Buluşması” etkinliğinde Müjde Tönbekici ile “Otel Yatırımı” hakkında bir araya geldi. DEGİAD İş Geliştirme Komitesi tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlik DEGİAD  Binası’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve Yönetim Kurulu  Üyeleri, DEGİAD İş Geliştirme Komitesi Üyeleri  katılım gösterdi… 



Etkinlikte katılımcılar; profesyonel rehberlik, seyahat kitabı yazarlığı, otelcilik, aşçılık ve “butik müteahhitlik” yapan ve 33 yıldır kendi evini ve diğer yatırımcıların evlerini inşa eden ve yıllar içerisinde tecrübelerini başkalarıyla paylaşarak taş evler tasarlayan Müjde Tönbekici ile Otel Yatırımları hakkında sohbet etti.



Buluşma ile ilgili DEGİAD İş Geliştirme Komitesi Başkanı Cahide Fenli Akman Metropol’e konuştu. Etkinlikleri her ay düzenlediklerini söyleyen Akman özellikle Tönbekici’nin fikirleri ile Pamukkale Köyü DEGİAD Fikir Projesi’ne katkıda bulunduğunu açıkladı. Metropol’e konuşan Turizmci Müjde Tönbekici ise DEGİAD ve Denizli’de olmaktan mutlu olduğunu belirterek, Pamukkale Dönüşüm Projesi’ne katkı sunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti paylaştı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon