EKONOMİ

DEGİAD İLK BEŞ İÇİNDE

DEGİAD İLK BEŞ İÇİNDE
Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Hakan Urhan, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada DEGİAD’ın en fazla üyeye sahip STK’lardan biri olduğunu belirterek “Üye sayısı anlamında ülkedeki STK’lar arasında ilk beş içindeyiz” diye konuştu. 

ÖZEL HABER
DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, yeni dönemin ilk açıklamalarını Denizli Metropol’e yaptı. Urhan, DEGİAD’ın en fazla üyeye sahip STK’lardan biri olduğunu belirterek “Üye sayısı anlamında ülkedeki STK’lar arasında ilk beş içindeyiz” diye konuştu. 



Başkan Urhan “DEGİAD Denizli’nin en eski iş insanları derneği. 30. yılımızı kutladık. Sadece Denizli’nin değil, Türkiye’de kendi sınıfında sayılı derneklerden bir tanesi. TUGİK’in de kurucu derneklerinden bir tanesi. GESİFED ve TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu’nda yer alan bir dernek. Hem bölgemizde hem şehrimizde hem Türkiye’de önem atfedilen, söylediği dikkate alınan bir dernek pozisyonunda. Türkiye’deki en kalabalık derneklerden bir tanesi. İlk beş içerisinde. DEGİAD’ın diğer giadlardan farklı olarak bir binası ve imkanı ve prestiji var. Bu da bize itibar kazandırıyor. Bu sadece bizim yaptığımız bir şey değil. Bu 30 yıllık birikimin sonucu. Her dönem çalışan başkanlar yönetim kurulu üyeleri üzerine değer koydu. Bu binayı bitirmek bize nasip oldu.  Geçmiş dönem başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz görevin yetkinin ve temsiliyetin bilincindeyiz. Bu bilinci de şehrimize ve ülkemize katkılı olacak şekilde kullanmanın peşindeyiz” diye konuştu.

DEGİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN URHAN’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon