EKONOMİ

DEGİAD’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖNEMLİ DESTEK

DEGİAD’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖNEMLİ DESTEK
Kısa adı DEGİAD olan Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nden sağlık çalışanlarına büyük destek.  DEGİAD, Servergazi Devlet Hastanesi’ne; polikliniklerde kullanılmak üzere 8 adet Tekno UVOZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazı bağışladı.

Denizli ve ülke ile ilgili sorunlara yaklaşımı ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Kısa adı DEGİAD olan Denizli Genç İş İnsanları Derneği, bu kez pandemi sürecinin kahramanları sağlık çalışanlarına destek verdi. DEGİAD, Servergazi Devlet Hastanesi’ne; polikliniklerde kullanılmak üzere 8 adet Tekno UVOZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazı bağışladı.



DEGİAD’dan yapılan açıklamada “Endişe, stres ve aşırı yoğun mesai saatleri altında koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsa destek olabilmek amacıyla, DEGİAD olarak Servergazi Devlet Hastanesi Polikliniklerine 8 adet Tekno UVOZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazı yardımında bulunduk. Denizli Teknobil Koleji Ar-Ge Ekibi tarafından pandemi sürecinde geliştirilmiş, bünyesinde UVC ve Ozon teknolojilerini bir arada bulunduran bu akıllı cihazların, Servergazi Devlet Hastanesi çalışanlarına çok daha steril bir çalışma ortamı sağlayacağını umuyoruz. Bu vesileyle koronavirüs ile mücadelenin en büyük kahramanları olan sağlık çalışanlarımıza DEGİAD olarak kalpten teşekkür eder, insanlığın vermekte olduğu bu zor sınavı en az zararla atlatmasını temenni ederiz” denildi.


Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Kale, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve Yönetim Kurulu Üyelerini hastanede ağırladı. Başhekim Kale;  Başkan Urhan’a bu önemli desteklerinden dolayı plaket takdim etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon