POLİTİKA

CUMHUR İTTİFAKI IRLIGANLI’DA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI IRLIGANLI’DA BULUŞTU
AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı Irlıganlı’daki işletmesi ve evinde ziyaret etti. Ziyarette neler konuşuldu? Haberimizde…

ÖZEL HABER
MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın önemli misafirleri vardı. AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı Irlıganlı’daki işletmesi ve evinde ziyaret etti. Ziyarete Özkan ve Gökalp dışında MHP İl Başkan Yardımcıları Hakan Çetinkaya ve Derya Eskici ile AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’de katıldı.



Buluşmada Denizli, ülke ve siyaset ile ekonomi gündemi konuşuldu. Özkan, Gökalp ve beraberindekiler ayrıca Başkan Yılmaz’ın babası Irlıganlı Belediyesi eski Başkanı Hasan Yılmaz ile de görüştü. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Kıymetli İl Başkanım Ziya Gökalp’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon