ÇİVRİL

ÇİVRİL ULUSLARARASI ELMA TARIM VE KÜLTÜR FESTİVALİ’NE HAZIR!

ÇİVRİL ULUSLARARASI ELMA TARIM VE KÜLTÜR FESTİVALİ’NE HAZIR!
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, bu yıl 24. kez gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek Uluslararası Elma Tarım Kültür Festivali öncesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde Denizli basını ile bir araya gelerek tüm Denizlilileri festivale davet etti.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Uluslararası Elma Tarım Kültür Festivali öncesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

NİYAZİ VURAL'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


İki yıllık pandemi döneminde festival yapamadıklarını belirten Başkan Vural “Bu yıl coşkulu bir şekilde bir festival yaşatmak istiyoruz. Gerek Çivrilli hemşehrilerimize, gerek Denizlili hemşehrilerimize Çivril’i duyup gelmek isteyen bütün herkesi festivalimize davet etmek istiyoruz. 30 Ağustos Çivril’in kurtuluş günü aynı zamanda ve 30 Ağustos ile festival tarihlerimizi birleştirdik. Bu nedenle Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı gününe isabet etti.  Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü. 100 yıl etkinliklerinde beraberce, sizlerle beraber kutlamak istiyoruz. Çivril Pedalları Doğa için çevir etkinliğimiz olacak. Bütün bisiklet severleri bu etkinliğe davet ediyoruz. Işıklı Gölü’nün kenarında bir gezi gerçekleşecek. Sosyal medya üzerinden ‘festivalimizde yer almasını istediğiniz sanatçılar kimler” diye sorduk. Sosyal medyayı kullanan daha çok gençler olduğu için oradan gelen talepler doğrultusunda festival programımızda gençlerin istediği sanatçılar yer alacak. Yine festivalimizin ilk gününde Grup Madrigal, Efe sahne alacak. İkinci gününde Zeynep Onat ve Sefo, üçüncü günü Ece Seçkin sahne alacak. Ve 30 Ağustos günü Osman Öztunç ve Serdar Can konserlerimiz olacak” diye konuştu.
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon