ÇİVRİL

ÇİVRİL-IŞIKLI MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKIYOR

ÇİVRİL-IŞIKLI MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKIYOR
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Denizli'nin Çivril ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi belli oldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli'nin Çivril ilçesinde yapacağı yeni projenin ihale tarihini açıkladı.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli'nin Çivril ilçesinde yapılacak olan Millet bahçesi projesinin ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

Sit alanı içinde yer alan doğa harikası Işıklı Gölü'nde Millet Bahçesi hayata geçirilecek. Su aynası ile birlikte 70 bin metre kare alan üzerine yapılacak olan Millet Bahçesi'nde Çocuk oyun alanları, tarihi tanıtım alanları, piknik alanları, cam köprü, kano kiralama alanları, manzara terası, millet kıraathanesi, ahşap teras, piknik alanları, kameriye alanı ve  kamp alanları yer alacak. Bunun yanında Çivril Belediyesi'nin girişimleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak ihale kapsamında  Işıklı Gölü etrafından önemli bir peyzaj düzenlemesi ve bisiklet yolları yapılacak.  

Proje hakkında konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural "Bu projenin hayata geçirilmesinde başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere  Denizli Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Cahit Özkan’a, Denizli Milletvekillerimiz Sayın Şahin Tin’e, Nilgün Ök’e ve Ahmet Yıldız’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a teşekkür ederim. Işıklı Gölü Millet Bahçesi projesi Çivril’imize şimdiden hayırlı olsun" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon