POLİTİKA

CHP TARIM KOMİSYONU ÜYELERİ DENİZLİ’DE

CHP TARIM KOMİSYONU ÜYELERİ DENİZLİ’DE
CHP Tarım Komisyonu Üyeleri Denizli’de... Milletvekillerinden oluşan CHP Tarım Komisyonu Üyelerini Denizli incelemelerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca yalnız bırakmadı. Karaca ve komisyon üyesi Milletvekilleri, Denizli’nin ilçelerinde üreticilerle bir araya geldi.

CHP Tarım Komisyonu Üyeleri İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun Denizli’ye geldi. Komisyon üyesi Milletvekillerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ağırlarken, heyetle birlikte bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. 

ZİRAAT ODASI BAŞKANI GEMİCİ İLE SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ
CHP Tarım Komisyonu Üyeleri ile CHP’li Karaca ilk olarak Denizli Ziraat Odası'nı ziyaret ederek tarımda yaşanan sulama suyu problemlerini ve yapılması gerekenleri değerlendirdi. CHP’li Karaca burada yaptığı açıklamada “Denizli Ziraat Odası Başkanımız Hamdi Gemici ve Oda üyeleriyle Denizlimiz için, üreticilerimiz için atılması gereken adımları ve alınması gereken tedbirleri konuştuk” ifadelerini kullandı.



İLK İNCELEME ACIPAYAM İLÇESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Bu ziyaretin ardından CHP’li Heyet ilçe incelemelerine başladı. Gidilen ilk ilçe Acıpayam’dı. Burada CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak’ın mihmandarlığında Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ile görüşüldü. Acıpayam incelemeleri ile ilgili açıklamada bulunan CHP’li Karaca “Bugün tarım komisyonu üyesi milletvekillerimizi Denizlimizde ağırlıyoruz... Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle hemşehrilerimizin yaşadığı susuzluk sorununu yerinde incelemek üzere çalışmalarımızı ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz... Acıpayam İlçe Başkanımız Deniz Albayrak, Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun'la Acıpayam Ziraat odası Başkanı Ercan Yıldırımla görüştük. Ürünleri susuzluktan kavrulan üreticilerimizin sorunlarını dinledik. Acıpayam Ovası susuzluktan kavruluyor. Yulaflar, ekinler boy atamıyor. Sesimizi duyun diyen üreticilerimizin sesini duyuracağız” diye konuştu.



BİR SONRAKİ DURAK HONAZ İLÇESİ OLDU
CHP’li Heyetin Acıpayam’dan sonraki durağı Honaz İlçesi oldu. Tarım Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve İl Sekreteri Ali Ocak ile birlikte Honaz Belediyesi’ni ziyaret etti. Daha sonra ise tarlada ekini yanan üretici aile ve sulama suyunda yaşanan sorun nedeniyle mağdur olan çiftçiler ziyaret edildi.



RAPOR KILIÇDAROĞLU’NA SUNULACAK
CHP Tarım Komisyonu Denizli izlenimlerini raporlaştıracak. Denizli’nin susuzluğu ve tarımla ilgili sorunlar komisyon tarafından hazırlanan bir raporla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon