POLİTİKA

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH…BAKIN ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLİKLERİNİ KİMLER YAPTI?

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH…BAKIN ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLİKLERİNİ KİMLER YAPTI?
TBMM Başkan Vekili - CHP Denizli Milletvekili Karaca’nın oğlu Ozan Karaca ile Ezgi Emren’in nikah töreninde CHP’nin zirvesi buluştu. Çiftin nikah şahitliklerini bakın CHP’nin zirvesindeki hangi isimler yaptı?

TBMM Başkan Vekili - CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Mehmet Karaca çiftinin oğulları Ozan Karaca ile Nuray Emren, Tarık Emren çiftlerinin kızları Ezgi’nin nikâh merasimi PASVAK’ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki tesislerinde gerçekleştirildi.



Geçtiğimiz hafta İzmir’de düğünlerini yapan çiftin nikâhını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yaptı.



Nikah törenine ayrıca TBMM’deki partilerin grup başkanvekillerinin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ankara Milletvekilleri Semra Dinçer ile Aliye Ersever, İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Muğla Milletvekili Gizem Özcan’ın yanı sıra çok sayıda belediye başkanı, il başkanı ve partili katıldı.



Nikah akdini gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise geline nikah cüzdanını teslim etti.



CHP Genel Başkanı Özgür Özel nikah tören sonrası bir konuşma yaptı. Özel, cenaze töreni nedeniyle program değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını belirterek davetlilere anlayışları için teşekkür etti. Özel “Nikahı gerçekleştirdik. Damadımız Ozan Karaca ile zaten sık sık temas halindeyiz. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Nazım Hikmet’in “Münevver’in Doğum Günü” adlı şiirini okudu ve çifte mutluluklar diledi..

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon