POLİTİKA

CHP'NİN 99. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DENİZLİ'DE BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

CHP'NİN 99. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DENİZLİ'DE BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli örgütü kuruluşunun 99. yılını kutladı. CHP Denizli, Denizli Valiliği’nden Delikliçınar Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’de kurulan Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını Denizli’de de kutladı. Denizli Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma töreni ile başlayan kutlama, yürüyüş ile devam etti. Denizli Valiliği önünden Delikliçınar Meydanı’na sloganlar ve şarkılarla yürüyen vatandaşlar ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganları attı.

Yürüyüşe CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve partililer katılım gösterdi. Kutlama merasimi Delikliçınar Meydanı’nda son buldu.

Ulu çınarımız 99 yaşında”

Yürüyüşe katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan;” Ulu çınarımız 99 yaşında. Tüm Türkiye’de olduğu gibi 99. yaşımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Her yıl kutluyoruz. En köklü partilerden biriyiz. M.Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu bir parti. Onun ilkeleri ve devrimlerinin izinde ilerleyeceğiz. Partililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hem İzmir’in kurtuluşunu hem de CHP’nin 99. yaşını kutluyoruz”

Yürüyüşe katılan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik; “Hem İzmir’in kurtuluşunu hem de CHP’nin 99. yaşını kutluyoruz. Çok özel iki gün bir arada. Partililerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. M.Kemal Atatürk demiş ki benim iki tane güzel eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi. Böyle bir partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

CHP’nin bir belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum”

Yürüyüşe katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “ Bu partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Cumhuriyet’le birlikte kurulmuş olan bir parti. Bu partinin bir belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Partimiz çok zor koşullarda kuruldu. Biz Cumhuriyet’e bağlı vatandaşlarıyız” diye konuştu.


Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon