POLİTİKA

CHP’Lİ KARACA: VATAN İÇİN SANDIĞA OYLAR KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA

CHP’Lİ KARACA: VATAN İÇİN SANDIĞA OYLAR KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; tüm seçmenleri 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde oy kullanmaya, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye davet etti…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “14 Mayıs’ta vatandaşlarımız Saray’daki tek kişiye geçit vermedi. 28 Mayıs’ta yeniden sandığa gideceğiz,  oylar Kemal Kılıçdaroğlu’na… Vatan için, bayrak için, hak hukuk ve adalet için…”

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Gülizar Biçer Karaca; hemşehrilerine çağrıda bulundu. Karaca “Hepinizi vatan için sandığa bekliyorum. Vatan için sandığa gidip iradenize sahip çıkmaya davet ediyorum. Müşahit olmak isteyen, gönüllü olmak isteyen ya da herhangi bir destekte bulunmak isteyen tüm Denizlilileri İl ve İlçe Başkanlıklarına başvuruda bulunmaya, görev talep etmeye davet ediyorum. Değerli yurttaşlarımız karar verin: Oylar kime?  TC’yi kaldıranlara mı? TC’nin ilelebet o tabelalarda sürdürülmesi için mücadele edenlere mi?! Kadınlar için özgürlük, kadınlara eşit haklar diyenler mi? Kadınlar eşyadır sahiplendirilebilir diyenlere mi?! Teröristleri Habur’da davul zurnayla karşılayanlara mı? Teröristlere gereken yanıtı vereceğim diyenlere mi?” 

Bu seçimin kritik öneme sahip olduğunu hatırlatan ve “Karar ver” kampanyasıyla seçmenlere seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sandıklara sahip çıkacaklarını, tüm vatandaşların da 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne uğurlayacakları Kemal Kılıçdaroğlu çağrısına karşılık vererek müşahit olarak sandıklarda yer almasının demokrasi için vazgeçilmez olduğunu ifade etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon