POLİTİKA

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACA FRANSA’DA

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACA FRANSA’DA
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Genel Merkez tarafından hem bayramlaşma, hem de Millet İttifakı’nın çözüm önerilerini anlatmak için Fransa’ya gitti.  Karaca, Ramazan Bayramı’nın tamamını Fransa’da geçirecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Fransa’da…  Genel Merkez tarafından hem bayramlaşma, hem de Millet İttifakı’nın çözüm önerilerini anlatmak için Fransa’ya giden  Karaca, Ramazan Bayramı’nın tamamını Fransa’da geçirecek.



Karaca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bayramın 1.günü Fransa-Paris’te yaşayan vatandaşlarımız ile bayramlaşıp, iktidarımızda yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için çözüm önerilerimizi birlik yöneticilerimizle birlikte anlattık. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gönderilen mektubu vatandaşlarımıza ulaştırdık” dedi.



Karaca ikinci gün paylaşımında ise “Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle bu bayram Fransa'dayız. Orlans ve Druex'te biraya geldiğimiz vatandaşlarımızın hakları talepleri için CHP politikaları hazır... Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun vurguladığı üzere herkesin sandığa gitmesi, oylarına sahip çıkması bir memleket meselesi..” diye konuştu…



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon