ÇARDAK

ÇARDAK BELEDİYESİ’NİN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI

ÇARDAK BELEDİYESİ’NİN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI
Çardak İlçesi’ndeki Fatih İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Çardak Belediyesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ağırladı.

Çardak Belediyesi’nin önemli misafirleri vardı. Çardak İlçesi’ndeki Fatih İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Çardak Belediyesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri ve öğretmenleri Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ve belediye personeli karşıladı.



Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Yılmaz, öğrencilere belediyenin ilçedeki mevcut devam eden çalışmalarını ve yapılacak projeleri anlattı, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ardından belediyedeki birimleri tek tek gezen öğrenciler, yetkililerden bilgi aldı. Belediyeden memnun ayrılan öğrencilere son olarak hediyeler verildi.



Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada “Fatih İlkokulu’ndan kıymetli öğrencilerimizi ve değerli hocalarımızı Belediyemizde misafir ettik. Çocuklarımızın sorularını cevapladık, heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştık. Gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki tebessüm ile yavrularımız mutlu, biz daha mutlu olduk” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon