ÇARDAK

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, sahada vatandaşlarla olmayı sürdürüyor. Başkan Yılmaz, ilçede iftar yemeklerine katıldı, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz’ın ilk durağı Pazar yeri oldu. Başkan Yılmaz burada hem Pazar esnafı ile hem de vatandaşlarla görüştü. İstek ve talepleri dinleyen Başkan Yılmaz, notlar aldı, çözümü için istişarelerde bulundu.



Ardından Beylerli Mahallesi’ndeki iftar yemeğine katılan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, burada yine vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan çalışmaları vatandaşlarla paylaşan Başkan Yılmaz, 2022 yılında yapılacak projeleri de anlatma fırsatı buldu.



Başkan Yılmaz “Pandeminin etkisi azaldı. Biz zaten her zaman sahadaydık. Vatandaşlarımızda artık sosyal etkinliklere katılabiliyor. Kendileri ile buluşup, hasret gideriyoruz. Sohbet ve hasbihal ediyoruz. İstek ve taleplerini dinliyoruz. Çözümü noktasında gerekeni yapıyoruz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi paylaşıyoruz. Her şey daha güzel bir Çardak ve Çardaklılar için” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon