ÇARDAK

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI HÜSNÜ YILMAZ: İLÇEMİZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI HÜSNÜ YILMAZ: İLÇEMİZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
Çardak İlçesi’nin Söğüt ve Beylerli arasındaki yolda asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz “Güzel ilçemize ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Asfaltlama sezonu sürüyor. Kentin dört bir yanında çalışmalar devan ederken, Çardak’ta da hem Büyükşehir ekipleri, hem de Çardak Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmaları sürüyor.



Çalışmalar kapsamında Çardak İlçesi’nin Söğüt ve Beylerli arasındaki yolda asfaltlama çalışması yapılıyor. Çalışmaları Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz da yerinde inceledi, ekiplere kolaylıklar diledi. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada “Söğüt Mahallemiz ile Beylerli Mahallemiz arasındaki ulaşımı sağlayan yolda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik, ekiplerimize kolaylıklar diledik” dedi.



Yılmaz “Kısa süre içinde buradaki çalışmaları tamamlayıp, Beylerli - Çardak yolunda da hemşehrilerimizin ulaşımda konforu ve erişebilirliliğini arttırmak adına asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirecekler. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Başkanımız Sn. Osman Zolan’a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Güzel ilçemize ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon