ÇARDAK

ÇARDAĞIMIZ DOĞAL GAZA KAVUŞTU, HAYIRLI OLSUN

ÇARDAĞIMIZ DOĞAL GAZA KAVUŞTU, HAYIRLI OLSUN

Çardak İlçesi’nde ilk kazma vuruldu ve Çardak doğal gaza kavuştu. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, kazı alanından Metropol TV’ye bağlanarak yaptığı açıklamada “Çardak İlçemiz doğal gaza kavuştu. Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmemin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yıl içinde ilçemizin tamamına doğal gaz verilecek. Hayırlı olsun” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli’nin Çardak İlçesi doğal gaza kavuştu. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ilk kazmanın vurularak çalışmaların başladığı alanda Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMAYI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Başkan Yılmaz “3 yıldır doğal gazın Çardak İlçemize gelmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Mücadele verdik. Bakanlık düzeyinde görüşmelerimiz oldu. Nüfus kriterlerini hatırlatarak, nüfusumuzun yeterli olmadığını söylediler. Biz Çardak OSB’yi de dahil ederek yıllık 26 milyon metreküp doğal gaz kullanacağımızı söyledik. Son olarak Sayın Bakanımızın Çardak ziyareti sırasında bize müjdeyi verdi. Bugünde kazı çalışmalarımız başladı ve doğal gaz ilçemize geldi. Hayırlı olsun. Mutluyuz, gururluyuz. Bu sene TOKİ Konutlarına verilecek. 31 Evler, Şafak Konutları, Kervan Sitesi, Çınar, 24 Evler, Teknik Yapı ve TOKİ Konutları ile birlikte 500 konutumuzu bu yıl içinde doğal gaza kavuşturuyoruz. Bir yıl içinde ise tüm Çardak doğal gaza kavuşacak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon