ÇAL

BÜYÜK ÇAL AİLESİ’NE MENSUP BİNLERCE ÇALLI İFTARDA KUCAKLAŞTI

BÜYÜK ÇAL AİLESİ’NE MENSUP BİNLERCE ÇALLI İFTARDA KUCAKLAŞTI
Çal Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Büyük Çal Ailesi İftarda Buluşuyor’ yemeğinde 6 bin Çallı bir araya geldi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, kalabalığa hitap ederek, “Rabbim, Büyük Çal Ailesi’nin birlik ve beraberliğini bozmasın” dedi.

Çal Belediyesi Festival Alanı’nda düzenlenen yemeğe binlerce Çallı, Kaymakam Mert Çanga, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, milletvekili adayları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.



Her yıl Kadir Gecesi akşamı iftar yemeği vermeyi geleneksel hale getirdiklerini ve bu yemeğe de, “Büyük Çal Ailesi”nin iftarı ismini verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Fethi Akcan, kalabalığa kısa bir konuşma yaptı. “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Aynı sokağın çocukları olan Çallılar, kardeşçe yaşamaya devam edecek” diyerek, siyasi bir mesaj da gönderdi. Akcan, şöyle konuştu; “4 cumhurbaşkanı adayımız var. Hepsine de başarı diliyorum. Ülkemiz için ne hayırlı olacaksa, ülkemizin kazanımı ne olacaksa sandıktan o sonuç çıksın. Herkes ve her kesim tarafından bilinen vatan hainleri dışında tüm milletvekili adaylarına da başarı diliyorum. Hepsinin yolu açık olsun. Mensubu olduğum MHP’nin hedefi Denizli’den milletvekili çıkarmak. Umut ediyorum bunu başaracağız. İftar yemeğine katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon