POLİTİKA

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU MAZBATASINI ALDI

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU MAZBATASINI ALDI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu mazbatasını Denizli İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde, CHP adayı olarak 25 yıl sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bülent Nuri Çavuşoğlu, oyların yüzde 48,12'sini alarak sandıktan birinci çıktı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Çavuşoğlu, İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı.  Denizli İl Seçim Kurulu’ndaki törene Çavuşoğlu’nun ailesi ile CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleriyle partililer katıldı.

Çavuşoğlu; “Bizi bugüne getiren tüm Denizli ittifakına her renkten her dokudan arkadaşımıza teşekkür ederiz bir hizmet yolculuğu için bugün yola çıkıyoruz umarız Denizli Hakan’ı en güzel hizmeti yapmak bize nasip olur o anlamda da elimizden geleni gecemizi günümüze katarak Denizli halkımızın mutluluğu için çalışacağız. Bizim almış olduğumuz oy sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil bütün Denizlili dostların bir araya gelerek kurmuş oldukları bir ittifak sonucu olduğunun da bilinmesini isterim. hepsine de teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon