EĞİTİM

BU YIL YÜZDE YÜZ TERCİH EDİLEN BİR ÜNİVERSİTEYİZ

BU YIL YÜZDE YÜZ TERCİH EDİLEN BİR ÜNİVERSİTEYİZ

Pamukkale Üniversitesi Ziraat Fakültesi Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’nda yeni eğitim öğretim yılı öncesi incelemelerde bulunan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Rektör Kutluhan, bu yıl üniversite tercihlerinde yüzde yüz doluluk oranına ulaştıklarını söyledi…

ÖZEL RÖPORTAJ

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Pamukkale Üniversitesi Ziraat Fakültesi Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu.

AÇIKLAMAYI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulunan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan “17 Meslek Yüksek Okulumuz ve ana kampüsümüzle eğitim öğretim veriyoruz. Öğrencilerimiz bizleri tercih etsin diye epey tanıtım yaptık. Çok başarılı sonuçlar aldık. Fakültelerimiz geçen yıla göre daha iyi seviyelerde öğrenci aldı. Bu PAÜ adına çok önemli. Bizleri çok sevindirdi. Yüzde yüze yakın bir doluluğumuz var. Bunun karşılığını vermek istiyoruz. Okullarımızı ve fakültelerimizde hazırlıklar yapıyoruz. Bunların kontrolü için buradayız. Çivril’imiz de buna hazır. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon