HONAZ

BU TESİS HONAZ’A ÇOK YAKIŞTI, AÇILIŞA BİNLERCE HONAZLI KATILDI

BU TESİS HONAZ’A ÇOK YAKIŞTI, AÇILIŞA BİNLERCE HONAZLI KATILDI
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in çok önem verdiği Honaz Kapalı Pazar yeri – Ticaret Merkezi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Binlerce vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek “Honazımız için ne yapsak az. Honazlılar her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in en prestijli projesi Honaz Kapalı Pazar yeri – Ticaret Merkezi düzenlenen açılış töreni ile Honazlıların hizmetine sunuldu.


 
Toplamda 5 bin 950 metrekare kapalı alana sahip, 3 bin 850 metrekarelik sergi alanı, 2 bin metrekarelik ise otoparkı bulunan, tüm alt yapısı ile kullanıma hazır 28 iş yeri, 300 Pazar esnafına hizmet verecek bölümler, sosyal etkinlikler için mutfak, bebek bakım merkezi, yerel üreticiler için satış alanı, lokantalar, kafeler, çocuklar için oyun bölümleri, çok amaçlı kullanılabilecek alanların olduğu Pazar yeri hizmete girdi. Resmi açılış için tören düzenlenirken, açılış töreni Denizli Metropol’den canlı yayınlandı.



Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz ve Fatma Atıcı Bakcan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, PASVAK Başkanı Bülent Topuz, oda ve dernek başkanları muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Törende ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu. Ardından halk oyunları gösterileri sunuldu. Daha sonra projenin tanıtım filmi ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı hizmetlerin gösterimi yapıldı. Daha sonra ise açılış konuşmaları gerçekleştirildi. İlk sözü alan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek “‘’Bu pazaryerinin ilk gününü anımsıyorum. Soğuk bir kış gününde yola koyulduk. İnsan bir şeye karar verdi mi yapabiliyor. Projeler insan odaklı olunca anlamlı oluyor. Bu eserde en büyük pay bu yüzden Honazlı siz değerli vatandaşlarımın. Honaz halkı bir araya gelince neler yapabileceğini de gösterdi. Bu pazaryeri için tüm ödemelerimizi yaptık. Bu pazaryerini yapan şirketimize de çok teşekkür ediyorum. İlk pazarımızı 3 Eylül günü burada yapacağız. Yağmurdan, kardan, sıcaktan, soğuktan korunacağız bu pazaryeriyle. Bu hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Bu yaptığımız gelecekte yaptıklarımızın bir ışığı. Yokuşbaşı, Karaçay, Akbaş’ta 2022’de kapalı pazaryerimiz olacak. Kaklık’ta bir sosyal donatı oluşturacağız. Var olduğum sürece sizlerin mutluluğu için çalışmaya söz verdim. 24 saat sizler için çalışıyorum. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Bir helallik almak istiyorum. Eşim ve çocuğuma çok vakit ayıramadım bu pazaryerini kısa sürede bitirebilmek için. Haklarını helal etsinler” diye konuştu.



CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise “Yüksel Başkanımız çok güzel bir eser kazandırdı Honaz’a. Derman belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri. Tüm Honazlılara hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca yaptığı konuşmada ”Başkan Kepenek, tüm projelerini Honazlıların yaşamını daha da kolaylaştırmak için gerçekleştiriyor. İki yılda Honaz’ın çehresini değiştirdi. Tüm Honaz’a tüm aşkıyla 24 saatini ayırıyor. 24 saat çalışıyor. Honaz, sanayi ve tarım şehri. Burada her şey yetişiyor. Başkan Kepenek burada ata tohumlarını yeşertti.  Halkın tüm isteklerini yerine getirdi. Honazlılar Pazar yeri istedi, Kepenek yaptı. Kendisine bu eseri kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’da emeği geçenlere teşekkürlerini benim aracılığımla gönderdi. Ayrıca tüm Denizli ve Honazlılara da Sayın Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdim. Derman belediyeciliği anlayışı ile Denizli’deki 5 CHP’li belediyemiz bizi gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.



Törende son sözü alan Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, “Honaz Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı siz protokol üyelerine ve değerli Honaz Halkı’na da şükranlarımı sunuyorum. Honaz Kapalı Pazar yeri hayırlı olsun Honazımıza” dedi.



Konuşmalardan sonra teşekkür belgeleri verildi ve Honaz Kapalı Pazar yerinin açılış kurdelesi törene katılanlar tarafından hep birlikte kesildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon