EKONOMİ

BU SORUNU ÇÖZEMEZSEK İŞLETMELERİMİZ KAPANABİLİR

BU SORUNU ÇÖZEMEZSEK İŞLETMELERİMİZ KAPANABİLİR
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin iddialı programlarından Metropol Meydanı; altıncı bölümünde (DENİB) Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ve Tasarım Komitesi Üyelerini ağırladı. Programda konuşan DETGİS Başkan Yardımcısı ve DENİB Tasarım Komitesi Üyesi Osman Nuri Kes, Denizlili sanayicinin en büyük sorununun ne emtia fiyatları ne de döviz fiyatlarındaki oynaklık olduğunu söyledi. Kes’e göre en büyük sorun…

ÖZEL HABER
“Metropol Meydanı” programının altıncı bölümüne Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ve Tasarım Komitesi Üyeleri katıldı. Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu ile Tasarım Komitesi Üyeleri, ihracat rakorları ve ihracattaki son gelişmeleri, hammadde, emtia sorunlarını, DENİB DESİGN Tasarım Yarışması’nın yansımalarını bu programda anlattı. Programa DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Tasarım Yarışması Komite Başkanı Mukaddes Başkaya, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Çalışkan, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demirkan ve Tasarım Komitesi Üyesi Bekir Serdar Mutlubaş ile yine Tasarım Komitesi Üyesi Osman Nuri Kes katıldı.



Programda konuşan DETGİS Başkan Yardımcısı ve DENİB Tasarım Komitesi Üyesi Osman Nuri Kes, Denizlili sanayicinin en büyük sorununun ne emtia fiyatları ne de döviz fiyatlarındaki oynaklık olduğunu söyledi. Kes “Bizim ara eleman ve ana eleman sıkıntımız var. Alttan yeni yetişen jenerasyon yok. Yaş ortalaması fabrikaları gezin, 35-40’lı yaşlara geldi. Çalıştıracak yeni eleman bulamıyoruz. Bizim bunu destekleyici politikalar üretmemiz lazım. Aksi halde böyle giderse hepimiz işletmelerimizi kapanma tehlikesi ile karşı karşıya bırakırız” diye konuştu.  

OSMAN NURİ KES’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon