POLİTİKA

BU NİKAH DENİZLİ SİYASET DÜNYASINI BİR ARAYA GETİRDİ

BU NİKAH DENİZLİ SİYASET DÜNYASINI BİR ARAYA GETİRDİ
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın oğlu Atalay, Rümeysa Ovacık ile düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah törenine kentin siyaset dünyası temsilcilerinin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı…

Fatmana – İlyas Ovacık çiftinin kızı Rümeysa, İlkin – Cengiz Arslan çiftinin oğlu Atalay ile Çameli Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah ve düğün törenine siyaset, iş dünyası temsilcileri ve davetliler yoğun ilgi gösterdi.



Nikah törenine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan başta olmak üzere STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleri, Ovacık ve Arslan Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.



Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini ise Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Nilgün Ök, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Babadağ Belediyesi önceki dönem Başkanı Salim Demirezen ile gelin ve damadın yakın arkadaşları yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon