EKONOMİ

BU İMZALAR OKUL-  SANAYİ İŞBİRLİĞİ İÇİN

BU İMZALAR OKUL-  SANAYİ İŞBİRLİĞİ İÇİN
Denizli Ticaret Odası, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Sektör İş Birliği Protokolü'nü imzaladı.

Denizli’de mesleki eğitimi geliştirmek için Denizli Ticaret Odası ve Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. İmza sonrası taraflardan Denizli Metropol’e özel açıklama geldi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan yaptığı açıklamada “Denizli Ticaret Odası olarak, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Sektör İş Birliği Protokolü'nü imzaladık. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Vekilimiz Sn. Hüseyin Başgün'ün de imza koyduğu protokolümüz, hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Denizli Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün ise “Bu Protokol kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Denizli Ticaret Odası iş birliğinde giyim üretim sektörüne yönelik nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve okul-sanayi işbirliklerinin başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Denizli Mesleki Eğitim merkezi bünyesinde Giyim Üretim Teknoloji Alanı açılarak eğitim öğretim faaliyeti yapılacaktır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon