BOZKURT

BOZKURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI YAPIMI BAŞLADI

BOZKURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI YAPIMI BAŞLADI
Bozkurt Belediyesi yeni hizmet binasının yapımına başlandı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

2019 yılında Bozkurt’ta meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde Bozkurt Belediyesi Hizmet Binası ciddi hasar almış ve neredeyse kullanılamaz hale gelmişti. Deprem sonrasında Bozkurt Belediyesi binasının hizmet üretemeyecek bir şekilde yara aldığını öğrenen Başkan Soyer, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i arayarak, belediyenin bu şartlar altında hizmet vermesinin oldukça zor olacağını, Bozkurt halkının daha iyi bir bina ile daha iyi hizmet alması gerektiğini belirtmiş ve “Büyükşehir meclisimize danışacağım. İzmir olarak size 8 şiddetinde bir depremde dahi sarsılmayacak, nikah sarayından toplantı salonlarına, her şeyiyle modern, Bozkurt’a yakışır bir hizmet binası yapmak istiyoruz” demişti.



5 Temmuz tarihinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kardeş belediye Bozkurt’u ziyaret etti. Başkan Soyer ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yapımını İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği Bozkurt Belediyesi yeni hizmet binasının inşaat alanında inceleme yaptı. Bozkurt Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı. Başkan Çelik inşaat çalışmalarını yerinde incelerken, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Çelik “Yeni Belediye Hizmet Binamızın yapımına başladık. Kazasız, belasız olsun. Rabbim bu binada bana ve benden sonra gelecek olan tüm başkan ve meclis üyelerine hayırlı ve adaletli hizmetler nasip eylesin” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon