EKONOMİ

BİNLERCE ZİYARETÇİ, BOL SİPARİŞ, MÜŞTERİYE YETİŞEMİYORUZ

BİNLERCE ZİYARETÇİ, BOL SİPARİŞ, MÜŞTERİYE YETİŞEMİYORUZ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda ev sahibi olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Denizli Metropol’e fuar değerlendirmesinde bulundu. Uzunoğlu, fuara binlerce katılım olduğunu, bol sipariş alındığını belirtirken “Müşterilerimize yetişemiyoruz. Sağa dönüyoruz müşteri, sola dönüyoruz müşteri. İnanın her şey yarım kalıyor, Hangisi ile ilgileneceğimizi şaşırdık. Güzel bir şey bu” dedi. 

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın ev sahibi olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, firmaları stantlarında ziyaret etti. Uzunoğlu ardından Denizli Metropol’e fuar izlenimlerini aktardı. 

İBRAHİM UZUNOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Uzunoğlu “Pandemi tüm dünyada tüm dengeleri değiştirdi. Fuarlar yapılamadı. Yeni bir fuar yapılırsa, nasıl geçer? Yurt dışından, yurt içinden gelen olur mu? derken, biz iki gündür inanın nefes alamıyoruz çok şükür. Nazar değmesin, fuar çok iyi geçiyor. Müşterilerimize yetişemiyoruz. Sağa dönüyoruz müşteri, sola dönüyoruz müşteri. İnanın her şey yarım kalıyor, Hangisi ile ilgileneceğimizi şaşırdık. Güzel bir şey bu. İnsanlar fuarları çok özlemiş. Stantlarda sipariş yazılıyor bol bol. Beklentimiz buydu. Ne kadar güzel. TETSİAD, DENİB başta olmak üzere yüzlerce yabancı katılımcı, satın alımcı getirdik. Bunların haricinde binlerce insan akın etti fuara. Oteller, stantlar, fuar ağzına kadar dolu. Bundan daha güzel ne olabilir ki, emeği geçen herkese teşekkürler. Sonucu iyi olsun istiyoruz. Anlaşmalar yapılsın, müşterilere malları gönderelim. Denizli olarak 5 milyar Doların üzerinde bir ihracat hedefimiz var. İhracata, ekonomiye, Denizli’ye önemli katkıları olacak fuarımızın” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon