YAŞAM-GÜNCEL

BELEDİYE OTOBÜSÜ, BELEDİYENİN KAZDIĞI ÇUKURA DÜŞTÜ

BELEDİYE OTOBÜSÜ, BELEDİYENİN KAZDIĞI ÇUKURA DÜŞTÜ
Denizli’de sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu zaman zaman şiddetini arttıran yağış, alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollarda sürücülere zor anlar yaşattı. Karşıyaka Mahallesi’nde belediyenin alt yapı çalışmaları nedeniyle kazdığı yol çökünce belediye otobüsü mahsur kaldı.

Denizli kent merkezi ve ilçelerinde yaşayanlar sağanak yağış ve dolu nedeniyle gün boyu sıkıntılı anlar yaşadı. Özellikle evini su basanlar ve trafikte olanlar büyük problemlerle karşılaştı. Sürücüler sağanak yağışta görüş mesafesinin düşmesi ve yol kenarlarındaki su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, bazı mahallelerde devam eden alt yapı çalışmaları da işin tuzu biberi oldu.



Alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar şiddetli yağışla birlikte zeminin yumuşaması ile çukur haline geldi. Karşıyaka Mahallesi’nde sefer yapan bir belediye otobüsü bu çukurlardan nasibini alanlardan oldu. Kazılan, daha sonra toprak ve mıcırla üzeri kapatılan bölüm şiddetli yağışla birlikte çökünce oradan geçmekte olan belediye otobüsü gömüldü ve yolda kaldı. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon