EKONOMİ

BEKLENTİLERİMİZİN ÜZERİNDE ÇOK İYİ BİR FUAR YAŞIYORUZ

BEKLENTİLERİMİZİN ÜZERİNDE ÇOK İYİ BİR FUAR YAŞIYORUZ
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ve Cotton Box markasıyla dikkat çeken Sümaş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Turgut “Fuarın çok iyi olacağını düşünüyordum, ama beklentimin çok daha üzerinde bir fuar yaşıyoruz” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Sümaş Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

NURİ TURGUT'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Turgut “Pandemi nedeniyle ertelenen fuar iki yılın ardından kapılarını açtı. Çok büyük umutlarla, beklentilerle geldik fuara. Çok şükür karşılığını buluyor. Çok iyi hazırlandık. Bir şeyin çok iyi olabilmesi için çok emek vermeniz ve hazırlanmanız gerekir. Biz hem ürün, hem müşteri daveti anlamında fuara çok iyi hazırlandık. Bunun karşılığını şimdi alıyoruz. Fuarda sabahtan akşama kadar nefes almadan servis veriyoruz. Denizli ve ülkemiz için çok iyi bir fuar oluyor. Ben her zaman umutluyum. Fuarın çok iyi olacağını düşünüyordum, ama beklentimin çok daha üzerinde bir fuar yaşıyoruz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon