POLİTİKA

BBP İL BAŞKANI KARATEKE, ‘TÜRKİYE YÜZYILI’NA EMİN ADIMLARLA İLERLEYELİM’

BBP İL BAŞKANI KARATEKE, ‘TÜRKİYE YÜZYILI’NA EMİN ADIMLARLA İLERLEYELİM’
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karateke, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci çıkartarak  ‘Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerleyelim’ çağrısında bulundu

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karateke, milliyetçi, ülkücü ve Büyük Birlik Partili tüm seçmeni 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a daha önce yaptığımız gibi oy vermeye ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Yaklaşan seçim öncesinde yazılı açıklama yapan Karateke, açıklamasında “Bizler durumu garanti görerek en ufak bir rehavet gösterirsek olumsuz sonuçlara katlanmak zorunda kalabiliriz. O yüzden bir oyun dahi çok önemli olduğu bu seçimde uyanık olalım ve okçular tepesini asla terk etmeyelim. Bir tarafta; makam, koltuk ve kişisel hırslar için, tüm söylemlerin, tavırların ve duruşların adeta bir kör değirmen gibi öğütülüp yok olduğu, tarihi bir çöküşün yaşandığı bir döneme hep birlikte şahitlik ediyoruz. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bu konuda şöyle demişti: "Bir saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayat için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok. Oysa ki; bir tarafta hiçbir pazarlık yapmadan, tek derdi vatanın ve milletin huzuru ve Türkiye'nin başarısı olan Cumhur ittifakının gayretini görüyoruz. İnşallah Cumhur ittifakı ile birlikte Cumhurbaşkanımızı tekrar seçerek, istikrarlı bir şekilde "Türkiye Yüzyılı" hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerin Türk milliyetçilerinin dönemi olacağına, bu nedenle tüm milliyetçi kardeşlerimi Cumhur İttifakı çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Buradan tüm Denizlililere çağrıda bulunuyorum: Başta (kendi köyüm) Karateke Mahallesi olmak üzere, ardından Honaz ve tüm Denizli'de Cumhurbaşkanımızı her yerde sandıklardan birinci çıkartalım. Şimdi birlik olma vakti.”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon