Pamukkale Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda Seyir Tepesi ziyaretinin ücretsiz olacağını açıkladı.
(METROPOL HABER)
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Ramazan Bayramı için Denizlililer’e müjde verdi. Başkan Ertemur, Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nın bayramın 2. ve 3. günü kapılarını vatandaşlara ücretsiz açacağını duyurdu.
Pamukkale Belediyesi, bayram tatilinde vatandaşların bütçesini düşünerek anlamlı bir adıma imza attı. Denizli’nin en büyük tematik parkı olan Seyir Tepesi’nde; araç girişi, otopark ve çocukların vazgeçilmezi olan trambolin alanı bayramın 2. ve 3. günü tamamen ücretsiz olacak. Vatandaşlar, doğanın kalbinde yer alan Seyir Tepesi’nde, eşsiz Denizli manzarasında bayramın tadını çıkarabilecek.
ERTEMUR: “BAYRAMIN KEYFİNİ BİRLİKTE ÇIKARALIM”
Tüm Denizli halkını bu özel noktada buluşmaya davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Seyir Tepesi Şehir Ormanı, Denizli’mizin nefes aldığı en huzurlu alanlardan biri. Biz istedik ki; bu bayramda hiçbir hemşehrimiz bütçe hesabı yapmasın, ailesi ve sevdikleriyle gönül rahatlığıyla vakit geçirsin. Bayramın ikinci ve üçüncü günü hem girişleri hem de çocuklarımız için trambolin alanını ücretsiz hale getirdik. Halkımızın mutluluğu bizim için en büyük bayram hediyesidir. Tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyor, bu güzel atmosferi paylaşmak için herkesi Seyir Tepesi’ne bekliyorum” diye konuştu.
0 Yorum