SPOR

BASKETBOLSEVERLER DENİZLİ’DEKİ TURNUVADA BASKETBOLA DOYACAK

BASKETBOLSEVERLER DENİZLİ’DEKİ TURNUVADA BASKETBOLA DOYACAK
5-6 Ekim tarihlerinde başlayacak olan Basketbol Süper Ligi öncesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket; PAÜ Arena’da gerçekleşecek Anım Boutique Hotel Cup’da taraftarıyla buluşacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece takımlarının katılacağı turnuva 7-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket; 2023-2024 sezonunun başlamasına az kala Denizli’de düzenlenecek olan Anım Boutique Hotel Cup’da taraftarlarının karşısına çıkacak. Merkezefenedi Belediyesi Denizli Basket ilk maçını PAÜ Arena’da 7 Eylül saat 16.00’da Büyükçekmece ile oynayacak.



Temsilcimiz turnuvadaki son maçını ise 9 Eylül saat 14.00’te yine PAÜ Arena’da Manisa BŞB ile oynayarak organizasyona nokta koyacak. 3’lü turnuvanın diğer maçında ise 8 Eylül saat 14.00’te Manisa BŞB ile ONVO Büyükçekmece mücadele edecek.



Öte yandan Mekezefendi Belediyesi Denizli Basket sezon hazırlık kampını bitirerek, kente döndü. Baş antrenör Zafer Aktaş’dan kamp değerlendirmesi geldi. Aktaş “Bizim için çok önemli ve değerli bir sezon öncesi kampını geride bıraktık. Öncelikle bize bu fırsatı yaratan değerli başkanlarımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bu sene kadromuzu hem yabancı oyuncularımız olsun  hem Türk oyuncularımız olsun  genç, potansiyelleri yüksek olan oyuncularla yeniden oluşturduk. Tüm kamp boyunca hepsi yüksek tempoda ve yoğun bir şekilde müthiş bir özveriyle çalıştılar. Hepsine teşekkür ederim. Bizim gibi gelişmek felsefesi üzerine kurulu bir genç takım için böyle bir kamp geçirmek gerçekten çok faydalı oldu. Hem oyun düzenleri açısından gelişim sağladık hem de takım olma yolunda kimyamızın oluşması için çok değerli adımlar attık. Ayrıca bu kamp sürecinde tüm gücü ve özverisiyle çalışan ekibime de emekleri için ayrıca teşekkür etmek isterim. Şimdi önümüzdeki haftadan itibaren hazırlık maçlarına başlayıp sezona en iyi şekilde hazır olmaya çalışacağız" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon