POLİTİKA

BAŞKANLAR BULUŞMASI

BAŞKANLAR BULUŞMASI
Denizli’de CHP’nin 5 Belediye Başkanı, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun katıldığı toplantıda Denizli ve ülke gündemi ile belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Denizli’nin CHP’li beş ilçe Belediye Başkanı CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu’nun düzenlediği belediyelerle gündemi değerlendirme toplantısına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı,  Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi katıldı.

Toplantıda Denizli ve ülke gündemi değerlendirilirken, belediye çalışmaları, yakın zamanda yapılacak proje ve çalışmalar ele alındı. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanımız Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanımız Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanımız Ali Atlı ve Serinhisar Belediye Başkanımız Hüseyin Gemi ile birlikte derman belediyecilik ve gündem üzerine değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon