ÇİVRİL

BAŞKAN NİYAZİ VURAL’DAN DENİZLİLİ İHRACATÇILARA ÇAĞRI

BAŞKAN NİYAZİ VURAL’DAN DENİZLİLİ İHRACATÇILARA ÇAĞRI

24. ‘Çivril Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali’nde Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulunan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “270 bin ton elma, 70 bin ton şeftalimiz var. Bu ürünler yurtdışına satılmayı bekliyor. İhracat yapmak isteyen iş adamlarımızı ve tüccarlarımızı Çivril’e davet ediyorum” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, 24. ‘Çivril Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali’nde Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMAYI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Başkan Vural “Çivril’imizin elmasını, şeftalisini, eriğini, kirazını tatmak isteyen herkesi ilçemize davet ediyorum. Bütün hemşehrilerimizi gittikleri marketlerde, pazarlarda Çivril ürünlerini ısrarla sorsunlar ve tüketsinler. Çivril’in lezzetli ürünlerini tercih etsinler. Yurt içi ve yurt dışından ihracat yapmak isteyen iş adamlarımızı ve tüccarlarımızı Çivril’e davet ediyorum. 270 bin ton elma, 70 bin ton şeftalimiz var. Bu ürünler yurtdışına satılmayı bekliyor. Ülkemizdeki pazarlarda satılmayı bekliyor. Bu ürünlerinin katma değerli ürünlere dönüşmesi için gerekli tesislerinde ilçemizde yapılması gerekiyor. Bütün yatırımcıları Çivril’e davet ediyorum. Doğaseverleri de Çivril Işıklı Gölü’müze davet ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon