POLİTİKA

BAŞKAN GÜNGÖR, AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN GÜNGÖR, AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine atanan Osman Özpek ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkanlığı’nda düzenlenen ilk İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi, İl Başkanı Yücel Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Pamukkale İlçe Yönetimini toplantı öncesi makamında ağırlayan Başkan Güngör, “AK Parti Pamukkale İlçe yönetimini il başkanlığımızda ağırladık. Yeni görevlendirilen ilçe yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Pamukkale İlçe Başkanımız Sayın Osman Özpek’e, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Münevver Bıçakçı Tekaslan’a ve Gençlik Kolları Başkanımız Sayın İlhan Soydan Dönmez’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.



İlk ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için il binasına gelen Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, toplantı öncesi makamında ağırlayan Başkan Güngör’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Özpek, “Belirlediğimiz güçlü yeni Yönetim Kurulu üyelerimiz ile ilk toplantımızı il binamızda gerçekleştirdik. Toplantı öncesi bizi makamında ağırlayan il başkanımız Yücel Güngör Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim listemizi açıkladık ve ilk ilçe toplantımızı il binamızda gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte yeni kadrolarımızla ileri seviyede çalışmalarımızı sürdürerek daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Pamukkale’miz için hayırlı olsun.” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon