SERİNHİSAR

BAŞKAN GEMİ’DEN İYİ HABER

BAŞKAN GEMİ’DEN İYİ HABER
Denizli’nin Serinhisar İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, 5 Kasım tarihinde koronavirüse yakalanmıştı. Başkan Gemi’den iyi haber geldi, hastalıktan kurtuldu ve görevine başladı.

Denizli’nin Serinhisar İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, 5 Kasım tarihinde koronavirüse yakalanmış sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevgili hemşerilerim.  Dün itibariyle yapılan tetkikler sonucunda Covid-19 testimin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım. Sağlık durumum gayet iyi fakat tedbir amaçlı 10 günlük karantina sürecinde olacağım. Karantina sürecinden sonra tekrar sizlere en güzel hizmetleri sunmak üzere görevimin başındayım. Sağlıcakla kalmanız dileklerimle, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullanmıştı.



Geçen süreçte Başkan Gemi’nin tedavisi sona erdi ve hastalıktan kurtuldu. Gemi sosyal medya hesabından iyi haberi duyurdu. Başkan Gemi “Kıymetli Hemşehrilerim. Yaklaşık 15 gün önce Covid-19 test sonucumun pozitif sonuçlanması sebebiyle başlamış olan tedavi ve karantina sürecimi gayet sağlıklı ve güçlü bir şekilde tamamlamış ve bugün itibariyle görevimin başına dönmüş bulunmaktayım. Bu süre zarfında gerek sosyal medya aracılığıyla, gerek arayıp soran, gerekse mesaj yöntemiyle tarafıma ulaşan ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma, kardeşlerime ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Daha güzel bir Serinhisar ve daha mutlu bireyler yaratmak için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza bu zor pandemi sürecinde kurallara uyarak, maske - mesafe ve hijyen konusunda daha hassas hareket etmelerini tavsiye ediyor, herkese hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon