PAMUKKALE

BAŞKAN ERTEMUR MUHTARLARLARLA BULUŞTU: İŞ BİRLİĞİ SÖZÜ

BAŞKAN ERTEMUR MUHTARLARLARLA BULUŞTU: İŞ BİRLİĞİ SÖZÜ
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 4 aylık görev süresince ikinci kez muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Ertemur, “Pamukkale’mizi el birliğiyle güzelleştireceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, ilçenin 61 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını ele aldı. Tek tek tüm mahalle muhtarlarını dinleyerek, her mahallenin ana sorunlarını, taleplerini alan Başkan Ertemur, Pamukkale’yi güzelleştirmek adına el birliğiyle çalışmanın öneminin altını çizdi.

“ÇÖP POŞETİ DAĞITILIYOR. SIRA HALK EKMEK’TE”
Pamukkale Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’a, Denizli Büyükşehir Başkan Vekili ve CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Ali Marım, Belediye Başkan Yardımcıları Himmet Yavaş, Av. Uğur Çizmecioğlu, Prof. Dr. Halim Ceylan, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.  “31 Mart’tan sonra 4 aylık süreci tamamlamış olduk” diyen Başkan Ertemur, “3 Nisan’dan itibaren, karşımıza çıkan tablo çok iyi durumda değildi. Enkaz edebiyatı da yapmayacağım, sizleri de üzmeyeceğim. Tablomuz çok iyi değildi ama bizler kısa sürede planlamalar yaptık. Kampanya sürecinde söz verdiğimiz işlerimiz vardı. Öncelikle bizden en çok talep edilen, sizlerin de bildiği çöp poşeti isteği vardı. Hızlı bir şekilde ilçemizde çöp dağıtımına başladık. Önümüzdeki hafta söz verdiğimiz halk ekmek büfelerine de başlıyoruz. Halk Ekmek başlangıç noktaları Karşıyaka, Aktepe ve Deliktaş olacak. Diğer mahallerimizde de devam edecek” dedi.

“BİZİM SSK BORCUMUZ YOK. GEÇMİŞ DÖNEM 28 MİLYON TL”
Türkiye gündeminin güncel konularından olan belediyelerin SSK borçları konusunda, muhtarlarla bilgi paylaşan Başkan Ertemur, “CHP’li belediyeler 4. ayında. Biz geldiğimiz günden itibaren kendi SSK borçlarımızın tamamını ödüyoruz. Ama geçmişten gelen 28 Milyon TL SSK borcu var. Onları da yapılandırdık. Bizim en büyük sorunumuz ekonomik sorunlar. Ciddi anlamda ekonomik sıkıntımız var. Ama biz hiçbir zaman yönetim olarak bu ekonomik sıkıntının arkasına sığınmadık ve sığınmayacağız. İnanıyorum sizlerle birlikte güzel işler başaracağız” diye konuştu.

“SİZİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR”
Toplantıda muhtarlar mahallelerinde yapılmasını istediklerini tek tek söz alarak dile getirdi. Başkan Ertemur, yaklaşık 3 saat süren buluşma sonunda verimli bir toplantının gerçekleştiğini belirtti. İlçenin çok geniş bir alanda konuşlandığının altını çizen Başkan Ertemur, “Birçok mahallemizin ortak sorunu 18. madde, doğalgaz talebi ve altyapı olduğunu gördük. Biz değerli muhtarlarımızın ilettiği konuları tek tek not aldık. Hızla çözülmesi gereken sorunlar var. Biz ilgili müdürlerimizle ve belediye başkan yardımcılarımızla planlayıp, hızlı bir şekilde bu şehrin tamamında bahsettiğiniz sorunları bizzat yerinde tespit ederek çözüme kavuşturacağız” dedi. Pamukkale Belediyesi olarak, Pamukkale’yi en kısa sürede tüm mahalleleri ile birlikte güzelleştireceklerine inandıklarını söyleyen Başkan Ertemur, “Sizden isteğim şu, sizin desteğinize ihtiyacımız var. Bu işi el birliği ile yapacağız. Yani mesela, parktaki bir bankı, oyuncağı kırdığınızda aslında belediyeye zarar vermiyorsunuz. Vatandaş olarak kendimize zarar veriyoruz. Bu anlamda herkesin yaşadığı şehri bölgeyi, mahalleyi, koruyup kollaması lazım. Eğer bunu başarırsak bu sorunların birçoğunu bu şekilde çözmüş oluruz. Her şey sonuçta bir ekonomiye dayanıyor. Belediyeyi de bir işletme gibi düşünürsek bununda bir işleyişi, süreci var. Biz bu süreci iyi değerlendirmek istiyoruz. Geçmişten gelen bir takım sıkıntılar olsa da önümüzdeki süreci planlayarak sorunların çözüleceğine ben inanıyorum. Ben bugün buraya geldiğiniz, birlikte çok güzel sohbet ettiğimiz için her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon