MERKEZEFENDİ

BAŞKAN DOĞAN, GAZETECİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN DOĞAN, GAZETECİLERLE BULUŞTU

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ’24 Temmuz Basın Bayramı’ dolayısıyla Denizli’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Doğan, işini doğru yapan, bilgiyi soran, haberi sorgulayan, özgürce davranan basın mensuplarının her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Programa Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Dernek Başkanı Serkan Urgancı ve çok sayıda gazeteci katıldı.  24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle bir araya gelerek kahvaltı programı düzenleyen ve basın mensuplarının görevinin ve sorumluluğunun çok büyük olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İşini doğru yapan, bilgiyi soran, haberi sorgulayan, özgürce davranan basın mensuplarının her zaman yanında olacaklarını belirtti. Başkan Doğan, “Sizler yaşadığımız ilin, içenin ekonomik anlamda refahına, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlayan, bizlerle dayanışma içerisinde olan, bu ilçeyi ve şehri daha güzel hale getirmemizi sağlayan çalışma arkadaşlarımızsınız. Basının sıkıntılarını biliyoruz. Dünyada basın özgürlüğü hiç tartışılmıyorken, gazetecilere ve basın mensuplarına verilen değer ortadayken ülkemizdeki durum ise çok farlı. Düşündüğünü yazabilen basın mensubu arkadaşlarımızın daha rahat, daha özgür ortamda çalışabilmeleri için yasal ve çağdaş düzenlemelerin bir an önce yapılması gerekmektedir. Bizler de bu anlamda elimizden geleni yapmaya hazırız. 15 aydır birlikte çalışıyoruz. Yazacaksınız, farklı düşüneceğiz, yaptığımız çalışmalara, eylemlere ve söylemlere farklı bakacasınız, eleştireceksiniz. Bunlar basının güzelliğidir, bizlere katkı sağlamasıdır. Saygımız sonsuz. Haberde bizim de bir fikrimizi, bizim de bir yorumumuzu almanız bizim için çok önemli. Katkılarınız için hepinize teşekkür ediyor, Basın Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Gazetecilerin daha rahat, daha özgür ortamda çalışabilmeleri için yasal ve çağdaş düzenlemelerin gerektiğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “15 aydır birlikte çalışıyoruz. Yazacaksınız, farklı düşüneceğiz, yaptığımız çalışmalara, eylemlere ve söylemlere farklı bakacaksınız, eleştireceksiniz. Bunlar basının güzelliğidir, bizlere katkı sağlamasıdır. Saygımız sonsuz. Haberde bizim de bir fikrimizi, bizim de bir yorumumuzu almanız bizim için çok önemli. Katkılarınız için hepinize teşekkür ediyor, Basın Bayramınızı kutluyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon