BOZKURT

BAŞKAN ÇELİK, 40 BELEDİYE BAŞKANIYLA DEPREM BÖLGESİNDE

BAŞKAN ÇELİK, 40 BELEDİYE BAŞKANIYLA DEPREM BÖLGESİNDE
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Türkiye’nin yedi bölgesinden Cumhuriyet Halk Partili 40 Belediye Başkanı deprem bölgesini ziyaret etti. Belediye Başkanları Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde ağır hasar alan ve birçok kayıp veren Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ı ziyaret etti.

Türkiye’nin dört bir yanından Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları depremin yıkıcı etki gösterdiği Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ı ziyaret etti.



Ziyaretlere Denizli’den Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de katıldı. Depremin etkilerini gözlemlemek için yapılan ziyaretleri sırasında, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlarla bir araya geldi ve ihtiyaçlarını dinledi.



Başkan Çelik, depremin ilk gününden itibaren bölgeye destek verdiklerini ve bundan sonra da yardımlarına devam edeceklerini kaydetti. Ziyaretler sırasında halkın ihtiyaçlarını tespit eden belediye başkanları çalışmalarını bu ihtiyaçlar doğrultusunda yoğunlaştıracaklarını belirttiler.


 
BAŞKAN ÇELİK BOZKURT DEPREMİ DENEYİMLERİNİ AKTARDI
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik 8 Ağustos 2019’da kendilerinin de deprem gerçeği ile yüzleştiklerini, depremin yıkıcı etkisinin ardından yaptıkları çalışmaları öneri olarak aktardı. Başkan Çelik depremzede vatandaşların acılarını, kayıplarını ve travmalarını anladıklarını söyleyerek bu süreçte Bozkurt Belediyesi olarak imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.


 
BAŞKAN ÇELİK: BİZLERİ DAYANIŞMA KURTARACAK
Bu süreçte bölge halkına destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Çelik “Ardahan'dan Edirne'ye kadar buradayız. Belediye başkanlarımızla Malatya'dayız. İlk günden beri deprem bölgelerindeyiz ve desteklerimizi veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de Malatya ve diğer deprem bölgelerine desteklerimizi vermeyi sürdüreceğiz. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde her birlikte atlatacağız. Bizleri dayanışma kurtaracak.” diye konuştu.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon