Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tekstil fabrikalarını ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, üretimin farklı noktalarında görev yapan çalışanlarla buluşarak onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. İşçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Çavuşoğlu, çalışanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Üretenlerle Omuz Omuza Bir Belediyecilik”
Makinelerin başında ve atölyelerde büyük özveriyle çalışan emekçilerin, Denizli’nin ekonomisine ve Türkiye’nin ihracatına büyük katkı sağladığını vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, şunları söyledi:
“Bu kıymetli emekçilerimizin gayreti, şehrimizin kalkınmasının temelidir. Hep birlikte bir yolculuğa çıktık, ortak bir hikâye yazmak istiyoruz. Bu hikâyenin temeli, üretenin baş tacı edildiği bir düzen. Üreten insanlarla omuz omuza yürüyen bir belediyecilik anlayışı kurmayı hedefliyoruz. Kaynaklarımızı, birilerini zenginleştirmek için değil, bu şehrin insanlarını refaha kavuşturmak için kullanacağız. Amacımız, üretenlerin mutlu olduğu bir sistem inşa etmek.”
Sanayicilerle Sektör Toplantısı
Ziyaret sırasında BaySara Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Evren Özler, Atateks Genel Müdürü Musa Eskili, Doksan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özdemir ve Ladin Tekstil ortakları Kamil Saranlı ile Kenan Kandemir’le de görüşen Başkan Çavuşoğlu, sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentin üretimine ve istihdamına katkı sağlayan firma yöneticilerine teşekkür eden Çavuşoğlu, vizyon ve desteklerinden dolayı tebriklerini iletti.
0 Yorum