BABADAĞ

BAŞKAN ATLI’DAN 26. GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARINA DAVET

BAŞKAN ATLI’DAN 26. GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARINA DAVET

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 26. Geleneksel Rahvan At Yarışları kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklamasında bulundu. Başkan Atlı, program hakkında bilgi vererek tüm Denizlilileri etkinliğe davet etti.

Babadağ Belediye Başkanı bugün Denizli Gazeteiler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Atlı Babadağ’da yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vererek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

AÇIKLAMANIN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

17 ve 18 Eylül tarihlerinde Babadağ’da gerçekleştirilecek 26. Geleneksel Rahvan At Yarışları’yla ilgili bilgi veren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı; “Bu hafta 17 ve 18 Eylül tarihlerinde 26. Geleneksel Rahvan At Yarışları’nı yapmayı planlıyoruz. Çok güzel bir festival ve etkinlik hazırlığı yaptık. Bildiğiniz gibi geçen sene Rahvan At Yarışlarını BabaFest’le birleştirmiştik. 4 gün boyunca ilçemizde hem geleneksel BabaFest etkinliğimizi hem de festivalin son gününde Rahvan At Yarışlarını düzenlemiştik. Bu sene Rahvan At Yarışları ve BabaFest’i 1 ay arayla, farklı tarihlerde yaparak hem etkinlik sayısını ikiye çıkardık hem de at yarışları ile BabaFest'in izleyicilerine daha etkin ve güzel bir festival izlemesi için hazırlıklarımızı tamamladık. 17 Eylül Cumartesi günü Tolga Çandar konseri ile festivalimizi başlatmış olacağız. Akabinde Pazar günü de gün boyu at yarışlarımız devam edecek. Ardından ödül töreni ile Rahvan At Yarışları etkinliğimizi bitirmiş olacağız. Tabii bunun yanında satış yapmak isteyen hem yerel hem de Denizli’den ve farklı illerden gelen vatandaşlarımızın stantları da etkinliğimizde yer alacak. Çocuklarımız için yine geçen sene yaptığımız gibi lunaparkı şu an kurmaya başladık. Bu haftaki etkinliğimiz cumartesi akşamı konser ve pazar günü gün boyu yarışlarla tamamlanmış olacak” diye konuştu.


Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon