BABADAĞ

BAŞKAN ALİ ATLI’DAN 4. BABAFEST’E DAVET

BAŞKAN ALİ ATLI’DAN 4. BABAFEST’E DAVET

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, hafta sonu yapılacak ve 3 gün sürecek 4. Babafest ile ilgili Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek tüm Denizlilileri festivale davet etti.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde 4. BabaFest ve 3. OffRoad etkinlikleri bu hafta sonu yapılacak. 21-22-23 Ekim’de yapılması planlanan etkinliklerle ilgili Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı basın toplantısı düzenledi. Başkan Atlı BabaFest ve OffRoad’la ilgili “2022 yılının son etkinliği olan 4. BabaFest ve 3. Offroad Şenlikleri’ni bu hafta sonu bütün Babadağlı ve Denizlili hemşerilerimizle bir araya gelerek yapmayı planlıyoruz. Daha önce de çeşitli platformlarda belirttiğimiz üzere Ekim ayının 2. haftası bizim için çok önemli bir hafta. Organik ürünlerimizin; ceviz, kestane, tarhana, salça gibi Babadağımızın yerel kültüründen gelen ürünlerin en bol olduğu dönemdeyiz. Bu festivaller hem ilçemizde sosyal kültürel bir etkinlik, hem de yerel üreticilerimizi desteklemek ve onlara bir nebze olsun ekonomik açıdan nefes aldırmak adına yaptığımız çok önemli bir etkinlik. Yine bu sene Babadağlı Sanayici Ve İş Adamları Derneğimiz ile birlikte, hafta sonu için çok güzel bir etkinlik planladık” diye konuştu.

DOLU DOLU BİR ETKİNLİK BİZLERİ BEKLİYOR”

Başkan Atlı “Cuma günü 21 Ekim'de alışveriş stantlarının kurulması ile beraber festivalimizin startını vermiş olacağız. 22 Ekim Cumartesi günü de protokol konuşmaları ve ilçemizin gastronomik kültürüne verdikleri hizmetlerden dolayı bazı ödül ve plaket törenlerimiz ve yarışmalarımız olacak. Ayrıca çok güzel bir konser hazırlığı yaptık. Bütün misafirlerimizle beraber konserle birlikte cumartesi akşamını bitirdikten sonra pazar günü de üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel offroad yarışlarıyla festivalimizi tamamlamak istiyoruz. Festivalin içinde çocuklarımızın eğlenmesi iyi vakit geçirmesi adına lunapark kurulmuş vaziyette. Bunun yanında farklı sokak ve caddelerde çocuk şenlikleri ile birlikte atölye çalışmaları olacak. Önümüzdeki dönem yapmayı planladığımız birkaç proje ile ilgili lansman çalışmalarımız olacak. Aslında dolu dolu bir etkinlik bizleri bekliyor. İnşallah güzel bir festival olur. İlçemizin 2022 yılında yaptığı en iyi festivali hazırlandığını söyleyebilirim. Stant açan bütün esnaflarımıza da bol kazançlar diliyorum, offroad yarışçılarımıza başarılar diliyorum, konseri izlemeye gelecek olan bütün misafirlerimize de içimiz her ne kadar buruk olsa da iyi eğlenceler diliyorum. İyi bir festival olmasını temenni ediyorum. Biz herkesi 21,22 ve 23 Ekim'de BabaFest’te bir arada olmak üzere Babadağ’a davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon