BEYAĞAÇ

BAŞKAN AKÇAY “BEYAĞAÇ – KÖYCEĞİZ YOLU ULAŞIMA AÇILDI”

BAŞKAN AKÇAY “BEYAĞAÇ – KÖYCEĞİZ YOLU ULAŞIMA AÇILDI”
Tam 48 yıldır ulaşıma açılması beklenen Beyağaç – Köyceğiz turizm yolu ulaşıma açıldı. Müjdeyi Denizli Metropol canlı yayınında Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay verdi.

Denizli Metropol canlı yayınına Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay konuk oldu. Akçay, son dönemde belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

BAŞKAN AKÇAY KORONAVİRÜSÜ NASIL YENDİĞİNİ CANLI YAYINDA ANLATTI
Başkan Akçay öncelikli olarak, koronavirüse yakalandığı dönem ve hastalıkla mücadelesi le ilgili konuştu. 14 Eylül tarihinde yaptırdığı testin pozitif çıktığını daha sonra evinde tedavi altına alındığını aktaran Başkan Mustafa Akçay “29 Eylül’e kadar tedavi sürecim sürdü. Çok ağır geçirmedim. Ben o dönemdeki desteklerinden dolayı hem vatandaşlarımıza hem de sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ben bu hastalığı yaşayan başta Çivril Belediye Başkanımız Niyazi Vural olmak üzere herkese geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. Doktorların söylediklerini dikkate almak lazım. Psikolojik olarak hazır olduktan sonra şifa bulmanız kolay oluyor.  Ben herkesin maske mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını özellikle istiyorum. Beyağaç’ta bu anlamda sıkıntılı bir süreç geçirmiyoruz” dedi.

HÜSEYİN ÇOKAL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILMAYACAK
Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan güreşlerinin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili merak edilen konuya da açıklık getiren Başkan Akçay, Türkiye Güreş Federasyonu başta olmak üzere yaptıkları görüşmelerde en son gelinen noktada pandemi nedeniyle yapılmasının Bilim Kurulu tarafından uygun görülmediğini ve yapılmayacağını belirterek, önümüzdeki yıl daha coşkulu bir şekilde yapmayı planladıklarını aktardı.  

“TEŞVİK ALMAMIZ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ”
Denizli’nin teşvik alan 6 ilçesinden biri olan Beyağaç’ın bunu yatırıma çevirebileceğini canlı yayında anlatan Beyağaç Belediye Başkanı Akçay “Teşvik almamız bizleri mutlu etti. Bir takım yatırımcıların teşvikten yararlanıp ilçemizde yatırım yapmalarını sağlamak, ilçemizi geliştirmek güzelleştirmek ve uğrak noktası olması için çabalayacağız. Tarım ve turizm anlamında bize çok şey katacağını düşünüyoruz. Yatırımcıları ilçemize bekliyoruz. Bu anlamda bizimde çalışmalarımız sürüyor” dedi. 

MÜJDEYİ DENİZLİ METROPOL’DE VERDİ: BEYAĞAÇ – KÖYCEĞİZ YOLU ULAŞIMA AÇILDI
Denizli Metropol canlı yayınında Denizlililerle bir müjdeyi de paylaşan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Beyağaç – Köyceğiz yolunun dün itibariyle ulaşıma açıldığını söyledi. Başkan Akçay “Ben Denizli Metropol canlı yayınında bunu ilk kez açıklıyorum. Dün itibariyle yolumuz bitti ve kullanıma açıldı. Bende ilk seyahati yaptım. Beyağaç – Köyceğiz yolu 1972 yılından beri bizlerin açılmasını istediği bir yoldu. Bu yolla ilgili 2009’da göreve geldikten sonra çalışmalarımızı yoğunlaştırdık ve 2011 yılı itibariyle bu yolun alt yapısı ile ilgili çalışmalara başladık. Büyükşehir olmadan önce İl Özel İdare, ardından Büyükşehir olduktan sonra Büyükşehir Belediyemiz, Orman Bölge Müdürlüğü ve ilçe belediyemiz ortaklaşa bu yolun alt yapı çalışmalarını sürdürdük ve bitirdik.  Asfaltlanması anlamında da önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin büyük katkıları oldu. Yüklenici firma son olarak kalan bölümü de asfaltladı. Hayalimiz gerçekleşti. Ben buradan sizlerin aracılığıyla bu yolun yapılmasında emeği geçen Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Biz o yoldan gelip geçtikçe, Sayın Bakanımız ve Büyükşehir Başkanımıza dua etmeye devam edeceğiz. Dün itibariyle yolumuz tamamen hizmete açılmış durumda. Pandemi sürecini de dikkate aldığımızda şu an için resmi bir açılış töreni yapmayacağız. Salgını atlattıktan sonra diğer hizmetlerimizle birlikte toplu bir açılış yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu. 

BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI AKÇAY’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon