EKONOMİ

BASİAD TANITIM ZİYARETLERİNE BAŞLADI

BASİAD TANITIM ZİYARETLERİNE BAŞLADI
Olağan genel kurulunu yaparak yeni dönem yöneticilerini seçen kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz 7 Nisan’da olağan genel kurulunu gerçekleştiren BASİAD,  yeni dönem Başkan ve Yönetim Kurulu’nu belirledi. Yönetim Kurulu, Başkan Şeref Arpacı önderliğinde kendi arasında görev dağılımını yaptıktan sonra tanıtım ziyaretlerine başladı.



İlk ziyaret Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a gerçekleştirildi. BASİAD Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Zolan’ı makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri ve yeni dönem ile ilgili olarak kendisini bilgilendirdi. Karşılıklı görüş alış verişi içerisinde gerçekleşen ziyarette geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de BASİAD’ın yerel yönetimlerle işbirliğine ve hizmete her daim hazır olduğu vurgulandı. Ziyaret maske ve mesafe kurallarına uygun gerçekleştirildi.



Ziyarete Başkan Arpacı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Çoban, Doğan Değirmenci, Serdar Sezen, Dernek Sekreterleri Naci Hoşafoğlu, Meryem Tahracı katıldı. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Babadağlı Sanayici İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şeref Arpacı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon