EKONOMİ

BASİAD METROPOL MEYDANI’NDA

BASİAD METROPOL MEYDANI’NDA
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin iddialı programlarından Metropol Meydanı; dördüncü bölümünde (BASİAD) Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ve önceki Dönem BASİAD Başkanlarını ağırlayacak. 14 Ekim Perşembe saat 20.30’da Denizli Metropol ekranında… Sakın kaçırmayın…

ÖZEL HABER
20 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Denizli Metropol, gerçekleştirdiği birbirinden farklı programlar, canlı yayınlar ve projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Denizli’de iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol yepyeni bir programı daha hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor. Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi.

“Metropol Meydanı” programı başladı. Metropol Meydanı, ilkinde DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyelerini, ikincisinde Pamukkale Üniversitesi Yönetim kademesini, üçüncü bölümünde ise Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu’nu ve Fashıon Week 2021 katılımcı firmalarını ağırlamıştı. Dördüncü bölümün konukları ise Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve BASİAD Önceki Dönem Başkanları olacak.

BASİAD Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve BASİAD önceki Dönem Başkanları, yakın zamanda gerçekleştirilen TEDx Denizli etkinliği, Babadağ’la ilgili projeleri bu programda anlatacak. BASİAD çalışmaları, ihracat,  markalaşma ve yeni projelerin konuşulacağı Metropol Meydanı 14 Ekim Perşembe saat 20.30’da TED Denizli Koleji Konferans Salonu’ndan canlı yayınla Denizli Metropol’de…

METROPOL MEYDANI’NDA CANLI YAYINDA BASİAD YÖNETİM KURULU VAR…

Metropol Meydanı’nı Denizli Metropol’ün resmi yayın platformları olan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook ve denizlimetropol.com’un web ve mobil uygulamalarından takip edebilirsiniz.

Denizli Metropol’ün Youtube Kanalına abone olmayı unutmayınız…

Youtube: www.youtube.com/c/denizlimetropol/
(Smart tvlerde izleyebilirsiniz)

Denizli Metropol Takip sayfaları:

Instagram: https://www.instagram.com/denizlimetropol/

Facebook: https://www.facebook.com/metropoldenizli/

Twitter: https://twitter.com/DenizliMetropol

Haber Sayfası: www.denizlimetropol.com

Denizli’deki haber ve canlı yayınları izlemek cep telefonunuzdan uygulamayı indirmek için
Apple ve İPhone için bu linki

https://apps.apple.com/tr/app/denizli-metropol-haber/id1522783686?l=tr

Android Samsung Huwai LG ve Sony İçin linki tıklayınız

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denizlimetropol.android

Platformlardan takip edip, beğenmeyi unutmayın…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon