EKONOMİ

BASİAD’DAN ANKARA ZİYARETLERİ

BASİAD’DAN ANKARA ZİYARETLERİ
BASİAD Yönetimi Ankara’da bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. BASİAD Heyeti, TBMM, Anıtkabir, Bakanlıklar ve Roketsan’da ziyaret ve temaslarda bulundu. Ziyaretlerde iş insanlarının sorunları, BASİAD Sanayi Sitesi ve Turizm Yolunda Babadağ Projesi’ni konuştular…

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Değirmenci önderliğinde, Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı, Anıtkabir ve Denizli Milletvekillerine ziyaretler gerçekleştirildi.



Ankara’da TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök ve Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ziyaret edildi. BASİAD Yönetimi TBMM Genel Kurul Toplantısı’nı da bir süre izledi…



Ziyaretlerde Babadağ’da BASİAD Sanayi Sitesi’nin 2024 yılında yapılacağının sözü alındı. İş insanlarının son dönem yoğun yaşadığı vize sorunu da ziyaretlerde dile getirildi. Ayrıca Roketsan ziyaret edilirken, Kültür Turizm Bakanlığı ziyaretinde “Turizm Yolunda Babadağ projesi için tanıtım ve destek istendi. BASİAD Heyeti ertesi günkü programda ise Anıtkabir’i ziyaret ederek, Atatürk’ü saygıyla andı.



BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Değirmenci “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki Denizli Milletvekili ziyaretlerimizde, derneğimizin çalışmalarını ve tespit ettiğimiz Denizli’nin sorun ve sıkıntılarını, mevcut ekonomik koşullardan iş insanlarının nasıl etkilendiğini, BASİAD olarak beklentilerimizi, ilimizin problemlerini, konuşma fırsatı bulduk.



Babadağ’da BASİAD Sanayi Sitesi’nin 2024 yılında yapılacağının sözünü aldık. İş insanlarının son dönem yoğun yaşadığı vize sorununu da ziyaretlerde dile getirdik. Ayrıca Roketsan’ı ziyaret ettik. Daha sonraki Kültür Turizm Bakanlığı ziyaretimizde ise Turizm Yolunda Babadağ projesi için tanıtım ve destek istedik. Son ziyaretimizde ise Ulu Önder Atatürk’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret ettik” diye konuştu.





HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon