Merkezefendi Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Barış Parkı’nın açılışında barışın simgesi olan beyaz güvercinler uçuruldu.
(METROPOL HABER)
Karahasanlı Mahallesi’nde Şehir Hastanesi yanında yapımı tamamlanan Barış Parkı’nın açılışı yapıldı. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Denizli milletvekilleri Şeref Arpacı ve Gülizar Biçer Karaca, Büyükşehir Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Başkanı Şeniz Doğan, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta barışın simgesi olan barış güvercinleri uçuruldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sadece mahalle sakinlerimizin değil, hastaneye gelen hasta ve yakınlarının da soluklanabileceği, güvenli, modern ve huzurlu yeni yaşam alanını ilçemize ve şehrimize kazandırmaktan mutluluk duyuyor, sosyal yaşamı güçlendiren ve her yaştan hemşerimize hitap eden projeleri Merkezefendi’mize kazandırmaya devam ediyoruz. Barış Parkı, Denizli’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.
0 Yorum