SPOR

BALTALI GRUP DESK BU KEZ KAZANAMADI

BALTALI GRUP DESK BU KEZ KAZANAMADI
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig beşinci hafta maçında Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup etmiş, ikinci maçında Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta maçını oynamayan ve haftayı bay geçiren temsilcimiz dördüncü hafta maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü
karşılaştı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Baltalı Grup DESK, beşinci hafta maçında bugün saat 10.00’da başlayan karşılaşmada Altındağ Stadı’nda Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Şahinbey Belediyesi iki gol, Baltalı Grup DESK ise bir gol daha buldu ve karşılaşma 5-2’lik skorla sonuçlandı. Bu sonuçla temsilcimiz 7 puanda kaldı. Baltalı Grup DESK 11 Haziran Cuma günü 6. hafta maçında saat 17.30’da bu kez Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü ile karşılaşacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon