BAKLAN

BAKLAN TARIM TEKNOLOJİLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI

BAKLAN TARIM TEKNOLOJİLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI
Baklan Belediyesi öncülüğünde hayırseverlerin desteği ile Baklan ve bölge tarımına büyük katkı sağlayacak Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim başladı.

Baklan Belediyesi öncülüğünde hayırseverlerin desteği ile Baklan ve bölge tarımına büyük katkı sağlayacak Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim başladı. İlk ders zili çalarken, düzenlenen törene AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever katıldı.



Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever “Belediyemizin kıt imkanlarıyla halkımızın ve hayır severlerimizin de desteğini alarak kendi iş gücümüzle yapımını tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sunduğumuz, Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’mizin ilk ders zilini bugün halkımızla, velilerimizle öğretmen ve öğrencilerimizle, Denizli Millet Vekilimiz Sayın Cahit Özkan’ın da katılımlarıyla birlikte çaldık.



Allah’a hamdüsenalar olsun ki okul projemizi tamamlayarak 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizle buluşturduk. Okulumuzu tercih eden öğrencilerimize ve ebeveynlerine teşekkür ederiz. İstikbalimiz olan gençlerimizi yarınlara hazırlayacak olan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz Baklanımıza hayırlı olsun” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon