BAKLAN

BAKLAN MERKEZ’DEN SONRA BOĞAZİÇİ’NDE DE KONUT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

BAKLAN MERKEZ’DEN SONRA BOĞAZİÇİ’NDE DE KONUT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Boğaziçi Mahallesi’nde uzun yıllardır yaşanan konut sorununu çözüme kavuşturmak için yüzlerce vatandaşın katılımıyla toplantı düzenledi. Toplantıda istek, talep ve öneriler değerlendirildi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever yaptığı açıklamada “Baklan Belediyesi Boğaziçi Mahallesi’nde imar uygulamalarını tamamladı. Baklan ilçe ve mahallelerimizde vatandaşlarımız tarafından ihtiyaç duyulan konut, ahır, ağıl gibi yapıların inşasında ve altyapı hizmetlerinin düzenli ve yeterli bir şekilde verilmesinde, insanımızın modern yaşamında ve kalkınmasında olmazsa olmaz olan imar uygulama çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve İller Bankası Genel Müdürlüğü iş birliğinde yürütülmektedir. Öncelikle Boğaziçi Mahallemizde imar uygulama çalışmaları bitirilerek, halkın hizmetine sunulmuştur. Baklan Belediyemize Boğaziçi Mahallemizde yaşayan 162 vatandaşımız konut edinme talebinde bulunmuşlardır. Baklan Belediyemiz tarafından halkımızın konut ihtiyaçlarının giderilmesi ve taleplerinin karşılanması için hazırlanan ve çok sayıda vatandaşımızın yararlanabileceği taslak konut projeleri kendilerinin beğeni ve tanıtımına sunulmuştur” dedi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Boğaziçi Mahallesi’nde uzun yıllardır yaşanan konut sorununu çözüme kavuşturmak için yüzlerce vatandaşın katılımıyla toplantı düzenledi. Toplantıda istek, talep ve öneriler değerlendirildi. Başkan Gülsever “Boğaziçi Mahallemizde halkımızla yapmış olduğumuz istişare toplantısında proje büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. Boğaziçi Mahallemizde 162 vatandaşımız tarafından istenilen toplu konut projemizin hayata geçirilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığına başvurumuz yapılmıştır. Ayrıca Boğaziçi Mahallemizde merkezi hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz tarafından yapılan ve yapılmakta olan faaliyetlerimizle ilgili bilgilendirmelerimiz olmuştur. Kendilerinin talep istek ve önerileri alınmıştır. Boğaziçi Mahallemizde yapılan toplantıya yoğun katılım sağlayan, öneri sunan, kendilerine hizmet sunumunda yapılan çalışmalara ilgi ve alaka gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon