ÇARDAK

“BAKANIMIZDAN ÇARDAK İÇİN SÖZLER ALDIK”

“BAKANIMIZDAN ÇARDAK İÇİN SÖZLER ALDIK”
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, bir dizi ziyaret ve inceleme için Denizli’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’ndan Çardak İlçesi’ne yapılacak spor yatırımları için müjdeler aldıklarını söyledi.

Bir dizi ziyaret ve inceleme için Denizli'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis toplantı salonunda ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Nazif Korkmaz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüşerek, Çardak ile ilgili dosyayı kendisine sundu.



YILMAZ  “KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ SÖZÜNÜ ALDIK”
Başkan Yılmaz Bakan Kasapoğlu’ndan ilçeye yapılacak yatırımlar için sözler aldıklarını belirterek "Gençlerimizin hem bedenen, hem de ruhen gelişimi için spora çok büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin ihtiyacı olan Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projelerimiz ilçemizde büyük bir ihtiyacı giderecek. Spor, kültür, farklı sanat dallarına çocuklarımızı yönlendirmek ve önemli başarılar elde etmek için bu yatırımlar ilçemize değer katacak. Aynı zamanda Çardak TOKİ Konutları ve Çaltı Mahallemiz için iki adet halı saha yapımı ve Çardak Göz Mevkiimizde bulunan Trap Atış Alanı için Otomatik Trap Makinası taleplerimizi Sayın Bakanımıza ilettik. Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projelerimiz başta olmak üzere taleplerimiz konusunda sözümüzü aldık. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'na şahsım ve kıymetli Çardaklı hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Çardak'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon