SAĞLIK

BAKAN KOCA “DENİZLİ’DE VAKA ARTIŞI SÜRÜYOR”

BAKAN KOCA “DENİZLİ’DE VAKA ARTIŞI SÜRÜYOR”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7 ilin sağlık müdürü ile video konferans yöntemiyle görüştü. Bakan Koca aralarında Denizli’nin de bulunduğu 7 ilde vaka artışının sürdüğünü söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli ve Adıyaman olmak üzere toplamda 7 ilin sağlık il müdürleri ile online konferans yöntemi ile görüştü. Toplantıda tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 9 bin 500’e yakın kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs ile ilgili gelinen son durum değerlendirildi.



İstanbul başta olmak üzere bu yedi il ve Türkiye genelinde vaka sayısında artış görüldüğünü kaydeden Bakan Koca, maskenin önemini bir kez daha hatırlatarak vatandaşları kurallara uymaya davet etti.




Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman ve Aydın toplantılarında salgınla mücadelede gelinen noktayı değerlendirdiklerini belirtti. Koca, "İstanbul başta olmak üzere, bu 7 il ve ülke genelinde vaka artışı görülüyor. Maskenin önemi arttı. Kurallara uyalım" ifadelerini kullandı.


HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon